Architectenbureau Nys staat voor architectuur en interieurontwerp met aandacht voor verschillende facetten. We benaderen het ontwerpen als een kunstvorm, waarin we streven naar een harmonieus geheel met veel licht en ruimte. Dat creëert de mogelijkheid om comfortabel en praktisch te leven, te werken én te ontspannen. Door hoogwaardige, technische oplossingen uit te werken en kwalitatieve materialen te gebruiken, integreren we een gevoel van luxe.

We realiseren projecten waarbij onze klanten zich goed voelen. We bieden interieurinrichting aan als verlengde van de architectuur. Het bouwproces is een samenwerking tussen verschillende vakmensen die elkaar ondersteunen en aanvullen. Hierbij staan planning, overleg en detaillering centraal.

Voor elk project stellen we een team op maat van het project samen dat bestaat uit ervaren architecten en designers, tekenaars, ingenieurs, energiedeskundigen en aannemers. Daarnaast selecteren we bouwprofessionelen op basis van hun competenties en mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info