Landelijke architectuur
voor woningen

De sleutel tot een geslaagd woningontwerp is een goede stijlmatch met je persoonlijke voorkeuren of met je bestaande woning.
Met landelijke architectuur kies je voor gemoedelijkheid, gezelligheid en warmte.
Natuurlijke materialen en een vleugje nostalgie, aangevuld met doordachte en creatieve keuzes om elke dag maximaal van het leven te genieten.

Van rustiek tot strak-modern wonen

Angeline Nys is je architect voor landelijk modern tot heerlijk rustiek wonen.
Binnen het brede spectrum aan landelijke architectuur vind je het perfecte evenwicht tussen rustiek en een hedendaagse interpretatie van een landelijke woonstijl.
Die zoektocht doorloop je samen met je ervaren architecte.

Landelijke architect voor nieuwbouw of renovatie

Naast stijlvoorkeuren houdt het ontwerp van je nieuwe landelijke woning rekening met geldende normen, voorschriften en de huidige uitdagingen zoals het energieverbruik.
Vaak is het nog complexer als je wil verbouwen. Als ervaren renovatie-architect heeft Angeline Nys alle expertise in huis en betrouwbare aannemers in het netwerk om ook je landelijke verbouwing een vliegende start te geven.
Van beperkte werken tot een ingrijpende totaalrenovatie. Met een pragmatische aanpak en slimme indeling als garantie voor het optimale gebruik van je budget.

Een origineel ontwerp voor jouw woning?

Bouwen of verbouwen is een belangrijke stap richting jouw toekomst. Architect Nys combineert een doordachte indeling en slimme aankleding op maat van jouw dagelijkse leven. Zo haal je het maximale uit je budget.

Neem contact op om een afspraak in te plannen voor een eerste kennismaking.

Deze website gebuikt cookies volgens ons privacybeleid